juni 23, 2024
Amsterdam, Nederland
Fashion & Lifestyle

Help! Ik heb een cameltoe in mijn bikini

Het is eindelijk zomer en je hebt zin om je nieuwe bikini aan te trekken! Maar bij het passen die je iets waar je niet zo blij van wordt: een cameltoe. Een cameltoe ontstaat wanneer je in de voorkant van het bikinibroekje alle lijntjes en vouwtjes ziet. Dit ziet er niet heel flatteus uit en is vaak ook nog eens oncomfortabel. Dit is hoe je een cameltoe in je bikini kunt voorkomen zodat jij zonder zorgen naar het strand kunt.

Een goede kwaliteit bikini

Er zijn tegenwoordig steeds meer plekken waar je voor een goedkoop prijsje een bikini kunt kopen. Dit klinkt aantrekkelijk, maar deze bikini’s zijn vaak van een minder goede kwaliteit. De stof is vaak dun en doorzichtig, waardoor je alles zult zien. Kies daarom voor een bikini met een dikkere stof van een betere kwaliteit. Door de dikke stof zul je de cameltoe niet zo snel zien.

De juiste maat

Een bikini in de juiste maat is ook erg belangrijk. Wanneer het broekje te strak of te los zit, kun je sneller een cameltoe zien. De stof zit dan juist heel strak of veel te los, waardoor het niet mooi op je lichaam aansluit. Je zult dan veel sneller een cameltoe zien. Koop daarom een bikini broekje dat precies goed past.

Niet te hoog optrekken

Wanneer je een bikini aanhebt, heb je misschien de neiging om het broekje omhoog te trekken. Wanneer je dit doet, zal het broekje aan de onderkant strakker zitten en zul je sneller een cameltoe zien. Laat het broekje dus gewoon op zijn plek zitten.

Een donkere kleur

Een bikinibroekje zal sneller doorschijnen bij een lichte kleur dan bij een donkere kleur. Ook zie je bij een lichtere kleur veel sneller lijnen en vouwen. Bij normale kleding geldt ook: donkere kleuren kleden af. Een zwart bikinibroekje zal een cameltoe dus veel beter camoufleren dan een knalgeel bikinibroekje.