juni 23, 2024
Amsterdam, Nederland
Fashion & Lifestyle

Hoe vallen Vans?

Vroeger waren Vans alleen voor de echte skateboarders, maar tegenwoordig zie je veel meer mensen op deze schoenen lopen. Deze sneakers hebben namelijk een tijdloos model en zijn ook nog eens erg comfortabel. Een echte musthave dus voor jouw garderobe! Vans  komen in verschillende modellen, zoals hoge en lage schoenen. Je kunt Vans echter herkennen aan de herkenbare streep aan de zijkant. Hier lees je hoe Vans vallen zodat jij de beste maat kunt kopen.

De maten van Vans

Vans vallen over het algemeen normaal en soms een beetje groot. In de meeste gevallen kun je dus de maat kopen die je normaal ook hebt. Zit je tussen twee maten in of heb je een halve maat? Dan kun je het beste kiezen voor de kleinere maat. Om zeker te zijn van een perfecte maat kun je natuurlijk het beste naar een fysieke schoenenwinkel gaan. Hier kun je verschillende maten aanpassen zodat je meteen voelt hoe ze zitten.

Hoge en lage modellen

Vans heeft een duidelijke stijl en dus niet heel veel verschillende modellen. Wel kun je kiezen uit hoge en lage modellen. Ook zijn de schoenen in verschillende kleuren en patronen te vinden. Zo kun je de schoenen toch een persoonlijk tintje geven. Deze schoenen hebben vooral een casual uiterlijk en staan dus perfect bij een paar stoere jeans.

Pas het model eerst aan in de winkel

Het is natuurlijk het beste om schoenen in de winkel te passen en te kopen. Bij Vans is dit niet altijd mogelijk omdat sommige kleuren of patronen moeilijker te vinden zijn. Je kunt deze vaak wel online bestellen. Wil je zeker zijn van de maat? Pas dan hetzelfde model in de winkel en koop later de schoen in de kleur die jij wilt online. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe sneakers goed passen.