juli 16, 2024
Amsterdam, Nederland
Artikelen Fashion & Lifestyle

Kleding delen met jouw vriendinnen

Hou je ook zo van kleding? En wil je het liefste in de nieuwste outfits rondlopen? Dan is de kans groot dat je vaak aan het winkelen bent voor nieuwe kleding. Dit is erg leuk, maar kan ook erg duur worden. Om geld te besparen kun je een aantal dingen doen, bijvoorbeeld kleding delen met je vriendinnen. Je hebt hierdoor meer opties voor outfits terwijl je minder betaalt.

Samen kleding kopen

Wanneer je kleding deelt met je vriendinnen kun je bijvoorbeeld samen een kledingstuk kopen. Je betaalt dan ieder een deel waardoor het meteen een stuk goedkoper wordt. Het is wel belangrijk om goede afspraken te maken over wie het kledingstuk wanneer mag dragen. Je hebt dan nieuwe kleding, maar betaalt niet de volle prijs.

Kleding uitlenen

Heb je een erg krap budget, maar wil je een nieuwe outfit voor een feest of evenement? Vraag dan aan jouw vriendinnen of je iets mag lenen uit hun kledingkast. Hierdoor hoef je geen dure jurk aan te schaffen, maar leen je deze van je vriendinnen. Na het dragen geef je deze weer netjes terug. Vraag zeker ook aan jouw vriendinnen of ze ook iets van jou willen lenen.

Kleding weggeven

Is jouw kast echt een rommel? Hou dan af en toe een grote schoonmaak waarbij je al jouw kleding uitzoekt. Bekijk alle kledingstukken kritisch en haal kleding eruit die je nooit meer draagt of die niet meer past. Je kunt deze kleding dan aan je vriendinnen geven. Misschien zijn zij er nog erg blij mee! Wanneer al jouw vriendinnen dit doen, zul jij waarschijnlijk ook af en toe kleding van jouw vriendinnen krijgen. Je hebt zo nieuwe kleding, zonder er iets voor te betalen. Zo kun je elkaar op een makkelijke manier helpen!