april 25, 2024
Amsterdam, Nederland
Fashion & Lifestyle

Wat zijn de populaire teddy jassen?

In de winter is het vaak koud en wil je jezelf dus lekker warm aankleden. Een goede winterjas is dus echt essentieel in iedere garderobe. Wil je comfortabel én stijlvol tegelijk zijn? Kies dan voor de populaire en hippe teddy jas. Deze jassen zie je daadwerkelijk overal voorbij komen en zal ook deze jaar weer een grote trend blijven.

Wat is de teddy jas?

Een teddy jas is een jas die gemaakt is van een teddy materiaal. Dit lijkt een beetje op een schapenvacht of de stof van een teddybeer. Deze jas is dus lekker zacht en ook erg warm. Deze jassen komen in allerlei verschillende modellen en kleuren. Een teddy jas is wel iets anders dan een (nep)bontjas. Een bontjas heeft namelijk langere haren. Een teddy jas heeft dit niet.

Verschillende modellen

De teddy jas komt in verschillende modellen en pasvormen. In de winterperiode zie je vaak een lange teddy jas omdat deze het warmst is. Er zijn echter ook kortere teddy jassen. Deze zijn perfect voor in de herfst. De jassen kun je ook in allerlei kleuren vinden. Je ziet het vaakst teddy jassen in het wit, beige, bruin en zwart. Je kunt echter ook kiezen voor een leuke felle kleur.

De perfecte teddy jas vinden

Hoe vind je nu een teddy jas die perfect bij jou past? Als eerste wil je bedenken wat voor model en kleur je wilt. Het is dan belangrijk om de juiste maat te vinden. Teddy jassen horen comfortabel te zitten en zijn daarom vaak een beetje wijd. Je wilt er op letten dat je in de winter er nog dikke kleding onder kunt dragen. Koop daarom liever een maatje te groot dan te klein. Veel teddy jassen hebben ook een oversized effect.