juni 23, 2024
Amsterdam, Nederland
Fashion & Lifestyle

De nieuwste mode trends die we zullen zien in de zomer van 2023.

Pasteltinten

Pasteltinten zullen deze zomer een grote trend zijn. Van zachtroze tot lichtgeel en babyblauw, pastelkleuren zullen overal aanwezig zijn, van kleding tot accessoires. Deze kleuren zijn perfect voor een frisse, zomerse look en passen goed bij alle huidtinten.

Statement-schouders

Statement-schouders zijn weer terug van weggeweest. Van pofmouwen tot uitgesproken schoudervullingen, dit seizoen draait het allemaal om het benadrukken van de schouders. Combineer deze trend met een strakke broek of rok voor een evenwichtig silhouet.

Cut-outs

Cut-outs zijn de perfecte manier om wat huid te laten zien zonder te veel bloot te geven. Van uitsparingen in de taille tot subtiele uitsparingen op de rug, dit seizoen zullen we deze trend overal zien. Combineer het met een opvallende riem om je taille te benadrukken.

Wijdvallende broeken

Wijdvallende broeken zijn niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol. Of het nu gaat om wijde pijpen of een broek met een rechte pasvorm, dit seizoen zullen we deze trend overal zien. Combineer het met een cropped top om je taille te benadrukken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke trend die we deze zomer zullen zien. Steeds meer merken zetten zich in voor duurzame mode en gebruiken milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. Kies voor merken die zich inzetten voor duurzaamheid en draag bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

Conclusie

De zomer van 2023 brengt een aantal spannende mode trends met zich mee. Van pasteltinten tot statement-schouders en cut-outs, er is voor elk wat wils. Combineer deze trends met duurzame mode om niet alleen modieus te zijn, maar ook een positieve impact te hebben op onze planeet. Wees gedurfd en probeer deze trends uit om deze zomer in stijl door te komen.